PTC Jongens t/m 17 jaar kampioen

24 mei 2012 door Liesanne
PTC Jongens t/m 17 jaar kampioen

PAPENDRECHT - Afgelopen weekeinde is het eerste jongensteam t/m 17 jaar van tennisvereniging PTC districtsjeugdkampioen geworden in hun klassement. Zowel uit als thuis werd er gedurende de maanden april en mei diverse pittige wedstrijden gespeeld.

Het team, bestaande uit Twan Schotting, Senne den Ouden, Alex van Loon en Marcel van Engen, wisten 26 van de 30 competitie punten te vergaren en zo de tegenstanders TOP1 (Papendrecht), ATV2 (Alblasserdam) en Bergambacht1 ver achter zich te laten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.