Ivo Bijl Nederlands kampioen studenten 1500m

21 mei 2012 door Liesanne
Ivo Bijl Nederlands kampioen studenten 1500m

PAPENDRECHT - Op Hemelvaartsdag is A.V.Passaat atleet Ivo Bijl in Hengelo bij het Nederlands Kampioenschap voor Studenten eerste geworden op de 1500m.

De 18-jarige Alblasserdammer was na een rustige tactische race de snelste loper in de eindsprint. Ivo finishte in een nieuw persoonlijk record van 4.06.27min voor Derrick Kazemier en Mathias Meijer. Over 2 weken start de atleet van TopSportPefection bij het NK Junioren A op de 5000m. Na meerdere vierde plaatsen wordt dit voor Ivo een nieuwe gelegenheid om voor een medaille te gaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.