Van wie zijn de gevonden fietsen uit Papendrecht?

18 mei 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar de eigenaren van twee gevonden fietsen. De fietsen stonden in een auto die agenten controleerden op de Appeldreef in Papendrecht. In het voertuig zaten twee mannen die geen vaste woon- of verblijfplaats hadden. De twee vertelden dat ze op zoek waren naar iemand. Naast de fietsen lag er ook gereedschap naar voren.

De politiemensen hielden de mannen van 30 en 44 jaar op vrijdag 18 mei 2012 rond 00.25 uur aan omdat ze zogenaamde inbrekerswerktuigen bij zich hadden en op verdenking van diefstal van de twee fietsen. De politie kan tot nu nog geen eigenaar vinden bij de tweewielers. Het gaat om twee vrij nieuwe herenfietsen waarvan er een geen slot had en bij de andere zat er wel een slot op met de sleutel hierin. De eigenaren van de tweewielers kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.