10.000ste melding gemeentelijk Meldpunt

07 april 2009

PAPENDRECHT - Bij het Papendrechtse gemeentelijk Meldpunt is eind maart de 10.000ste melding binnengekomen. De heer en mevrouw Van der Tak kregen ter gelegenheid daarvan een bos bloemen overhandigd van wethouder André van Leeuwen.
De heer Van der Tak maakte gebruik van het Meldpunt om de gemeente erop attent te maken dat op de parkeerplaats bij de Kooyhaven steeds meer auto's parkeren zonder vergunning. Hierdoor kan hij vaak zijn vrachtauto niet kan parkeren, terwijl hij daar wel vergunning voor heeft. 
De gemeentelijke handhavingsmedewerker heeft naar aanleiding van de melding contact opgenomen met de politie die hier extra op gaat letten en zonodig zal verbaliseren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.