Weer twee kringtitels voor de Geul

14 mei 2012 door Liesanne
Weer twee kringtitels voor de Geul

PAPENDRECHT - Dit weekend stond de derde sessie van de regionale kringkampioenschappen op het programma. Ook deze derde sessie werd gezwommen in het 50 meterbad zodat er niet al te veel persoonlijke records op de klokken kwamen. Toch slaagde een aantal Geul zwemmers erin om zich op één of meer afstanden te verbeteren.

Twee Geul zwemmers veroverden de titel kringkampioen: op de 50 rug pakten Thomas Verhoeven, in een mooi PR, en Jesse de Win de titel in hun leeftijdscategorie.

De middag begon met de 200 vrij voor meisjes en dames. Bij de dames eindigde Samantha van Eijk op de zesde plaats en Sunanda van Heteren werd 8e. Dit was des te opmerkelijker omdat beide zwemsters als reserve geplaatst werden en in eerste instantie dus niet bij de snelste 8 hoorden.

Op de 200 wissel voor was er in de categorie jongens junioren 2 een zevende plaats voor Ben Muller en een achtste plaats voor Max Muller. In de categorie jongens junioren 3 zwom Thomas Verhoeven in een dik PR naar het brons en Yaro Roodenburg werd vijfde. Joran Bakema zwom eveneens een mooi PR en werd achtste.

In de categorie jongens junioren 4 veroverde Jesse de Win het zilver op deze afstand. Tim Muller haalde de vijfde plek bij jongens jeugd. In de categorie heren senioren 1 was er zilver voor Jasper de Win, Giovanni den Ouden greep net naast het brons en werd vierde.

Sabrina de Graaf zwom op de 50 school naar een vierde plaats en Iris van Valen werd zevende.

Op de 50 rug was er bij jongens junioren 1 een mooi PR voor Levi Tubex. Max Muller zwom bij jongens junioren 2 naar een vierde plaats, Ben Muller werd zesde. Yaro Roodenburg zwom naar plaats 8 bij jongens junioren 3. Tim Muller eindigde op plaats 5 bij jongens jeugd. Het zilver bij senioren1 was ook op deze afstand voor Jasper de Win. Ivan van Omme werd vijfde bij de heren.

In de categorie meisjes junioren 3 pakte Sabrina de Graaf in een PR het brons op de 100 vlinder. Ook Iris van Valen zette een PR op de klokken.

De afsluitende 4x100 vrij estafette voor heren werd door Tim Muller, Ivan van Omme, Jasper de Win en Giovanni den Ouden beëindigd met een vijfde plaats. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.