RTV Papendrecht gaat zich richten op Papendrechtse sportverenigingen

07 mei 2012

PAPENDRECHT - Op initiatief van AV Passaat gaat een groep atleten op 16 mei op weg om de afstand Papendrecht naar partnerstad Blomberg in Duitsland in estafette loop te realiseren. In vier dagen tijd wordt een afstand van 374 kilometer afgelegd. RTV Papendrecht is daar van begin tot eind bij. Elke avond om 19.00 uur en vrijdag om 20.00 uur is er direct live contact met deelnemers aan de loop die dan op hun dagbestemming zijn. Bovendien is een team van verslaggevers in Blomberg aanwezig op het moment dat burgemeester C. de Bruin daar op zaterdagmiddag 19 mei de lopers verwelkomt. Van die aankomst wordt live verslag via radio gemaakt. De samenwerking tussen AV Passaat en RTV Papendrecht krijgt daarmee steeds vastere vorm.

Na het live verslag van de Rotterdamse Marathon zullen in de loop van dit jaar bijvoorbeeld ook de Lenteloop en de Wim Hol loop live verslagen worden. Deze vorm van nauwe samenwerking tussen lokale omroep en sportvereniging is een speerpunt in de aanpak van RTV  Papendrecht.

Op 30 mei wordt een presentatie gegeven waarin Papendrechtse verenigingen op de hoogte worden gebracht van de manier waarop ze met de omroep kunnen gaan samenwerken.  Ze krijgen dan gelegenheid om een overeenkomst aan te gaan waardoor ze in de nabije toekomst directe toegang krijgen tot de kabelkrant, de website en Teletekst van RTV Papendrecht om verenigingsnieuws te publiceren. Dit scheelt tijd voor RTV Papendrecht.

Verder zoekt RTV Papendrecht leden van sportverenigingen die regelmatig als sportverslaggever willen optreden en live verslag van ‘hun’ sport, of ook een andere, willen doen. RTV Papendrecht is voor de tweede helft van dit jaar de start van een uitgebreid zaterdagmiddag sportprogramma van plan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.