RTV Papendrecht gaat Passaat lopers volgen tijdens marathon

04 april 2012

PAPENDRECHT - PapendrechtFM, de radio afdeling van RTV Papendrecht, zal op zondag 15 april een live radio verslag doen van de grote Marathon van Rotterdam 2012. De relatie van de omroep met het wereldbekende sportevenement gaat echter verder dan alleen een live verslag.

Nauwe samenwerking tussen de omroep en AV Passaat heeft tot gevolg dat zich daadwerkelijk radioverslaggevers onder de actieve lopers bevinden. Will Scheper, coördinator sport programmering van de omroep, loopt zelf de 15 kilometer marathon en ook Rob de Leeuw van AV Passaat heeft in Rotterdam de microfoon in handen . Hij zal van de gelegenheid gebruik maken om actief verslag te doen van het evenement. Bovendien zullen twee andere medewerkers van RTV Papendrecht gedurende de dag verslag doen van de gebeurtenissen in en rond het ‘loopcircus’. 

In de studio zitten onder anderen Peter van Leijden, Mario van Aalst en Erik Vastenouw die daar de zorg voor de techniek op zich nemen en de verslagen van de reporters ‘doorprikken’. De hele dag zullen de vrijwilligers van RTV Papendrecht via PapendrechtFM de lokale luisteraars op de hoogte houden van de verrichtingen van 70 lopers van AV Passaat, waarvan sommigen zich tot doel stellen de hele Marathon uit te lopen.

Binnenkort zijn ook de verenigingsgegevens van AV Passaat op TVPapendrecht waar de vereniging eigen pagina’s en een eigen teletekst sector krijgt. De overeenkomst voor die samenwerking wordt in de loop van de week officieel getekend. Het streven van RTV Papendrecht is die samenwerking met zoveel mogelijk Papendrechtse verenigingen aan te gaan. Zie ook www.rtvpapendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.