Ontwerpen speelplekken Kraaihoek, 't Zand, Middenpolder en Zeeheldenbuurt klaar

26 april 2012
Ontwerpen speelplekken Kraaihoek, 't Zand, Middenpolder en Zeeheldenbuurt klaar

PAPENDRECHT - De ontwerpen van de speelplekken in de wijken Kraaihoek, 't Zand, Middenpolder en Zeeheldenbuurt zijn nu definitief. Hierin zijn de wensen en suggesties van de omwonenden, kinderen en inwoners zoveel mogelijk meegenomen.

In de tweede week van april is een aanvang gemaakt met de grondwerkzaamheden. Half april werden de eerste afgekeurde toestellen verwijderd en de nieuwe toestellen geplaatst. Op de volgende locaties worden nieuwe speelplekken gecreëerd:

  • op de Karel Doormanlaan ter hoogte van de Trompstraat
  • op het plein op de hoek van de Wiardi Beckmanstraat
  • bij het Anjerpad

De planning is dat de speelplekken in mei 2012 kunnen worden gebruikt.

 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.