Nieuwe speelplekken Kraaihoek, 't Zand, Middenpolder en Zeeheldenbuurt bijna klaar

01 mei 2012
Nieuwe speelplekken Kraaihoek, 't Zand, Middenpolder en Zeeheldenbuurt bijna klaar

PAPENDRECHT - De nieuw ontworpen speelplekken in de wijken Kraaihoek, 't Zand, Middenpolder en Zeeheldenbuurt zijn bijna allemaal klaar. Bij de aanleg van de speelplekken heeft de Gemeente zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen en suggesties van de omwonenden, kinderen en inwoners.

Op de volgende locaties zijn er nieuwe speelplekken gecreëerd.

• op de Karel Doormanlaan ter hoogte van de Trompstraat
• op het plein op de hoek van de Wiardi Beckmanstraat
• bij het Anjerpad

Foto: De nieuwe speelplek aan het Anjerpad.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.