Smink lonkt naar schaaktitel

02 mei 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Met nog enkele speelronden voor de boeg lijkt Meinte Smink op weg naar prolongatie van zijn clubtitel bij schaakvereniging Papendrecht/ Alblasserdam. In zijn laatste twee partijen kwam Smink overigens niet verder dan remises, waardoor zijn naaste concurrenten Kees Brinkman en Ron Melger iets dichterbij konden komen. Eind deze maand zal duidelijk zijn of Smink zijn voorsprong kan behouden.

Bij de jeugd is het razend spannend. Michael Bijkerk nam de leiding overdoor een zege op zijn concurrent Remco Schimmel. Het verschil op de ranglijst tussen de twee is echter minimaal, terwijl ze op de voet worden gevolgd door Peter Papai.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.