Kermis in Papendrecht komt er weer aan

01 mei 2012 door Liesanne
Kermis in Papendrecht komt er weer aan

PAPENDRECHT - Van woensdag 9 mei tot en met zaterdag 13 mei is de Markt weer het middelpunt van spanning en spektakel voor groot en klein. Zo zijn er onder meer de sensationele Booster, Magic Star en Flying Bob voor de durfals en zorgen de Autoscooter, minicars, draaimolen en minizweef voor iets rustiger vermaak. Ook de altijd favoriete trampoline ontbreekt niet! 

In verband met de kermis wordt de weekmarkt van dinsdag 8 mei verplaatst naar de parkeerplaats aan de Constantijn Huygenslaan. De gratis bewaakte fietsenstalling wordt tijdelijk verplaatst naar het pand Markt 16 (aan de oostelijke zijkant van het gemeentehuis, waar voorheen G&G Computers was gevestigd). De weg vóór het gemeentehuis aan de Markt is van dinsdag 8 mei t/m zaterdag 13 mei gesloten voor alle verkeer.

 
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.