Ondernemers kunnen stoelen kopen op nieuwe tribune

01 mei 2012 door Liesanne
Ondernemers kunnen stoelen kopen op nieuwe tribune

PAPENDRECHT - Nadat burgemeester De Bruin, leden en sponsoren sinds 12 april tijdens de actie ‘Tribune vv Drechtstreek’ enthousiast stoelen kochten, zijn nu ondernemers aan de beurt. 

‘Ongeveer de helft van de stoelen is inmiddels verkocht’, stelt Piet de Man, initiatiefnemer van de actie om langs het hoofdveld een verwarmde tribune te realiseren. ‘Dat is boven verwachting maar nog niet voldoende om groen licht te geven voor de voorbereidingen op de bouw. We zetten nu stap twee, die bestaat er uit dat we ondernemers in de gelegenheid stellen stoelen te kopen. Kopers krijgen de stoel overigens niet in eigendom, maar hun naam wordt vermeld op een bordje op de stoel. Groepen en instellingen kunnen ook samen stoelen kopen.’

‘Vijfhonderd lokale ondernemers benaderen we schriftelijk. Zij zijn zaterdag 5 mei ook welkom om de thuiswedstrijd van Drechtstreek 1 tegen Ameide gratis bij te wonen en een drankje te nemen in ons businessclubhome. Natuurlijk zijn ondernemers ook op eigen initiatief van harte welkom. De leden van het damesteam brengen de komende weken op en om de club de actie nog eens extra onder de aandacht.’ 

Donderdagavond 3 mei  worden om 21.30 uur in de kantine van Drechtstreek de zes winnaars getrokken van de helikoptervluchten van en naar Roermond op zaterdag 5 mei. Die dag komt de heli  om 13.00 uur voor de eerste keer aan bij Drechtstreek. Na de landing worden op het hoofdveld de prijswinnaars getrokken van de rondvluchten boven Papendrecht en omgeving, die direct hierna starten. Het deelnamebewijs is het aankoopstrookje van de stoelverkoop. Omdat prijswinnaars aansluitend de helikopter in gaan voor de rondvluchten, moeten ze wel aanwezig zijn bij de trekking. Om 14.20 uur vertrekt de heli voor de laatste keer van het complex aan de Parkweg 7, voor de vlucht terug naar Roermond, met aan boord - naast de hoofdsponsor van Drechtstreek, Rovanda - drie prijswinnaars.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.