Buitenbad De Hooght 14 mei open

20 april 2011

PAPENDRECHT - Het buitenbad van Zwembad de Hooght gaat zaterdag 14 mei weer open en sluit op zondag 4 september 2011. Bij aanhoudend mooi weer wordt er ook tijdens de paasvakantie extra gelegenheid gegeven om buiten te zwemmen. Tijdens de paasvakantie is het zwembad dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Tot zaterdag 14 mei kunt u nog in de voorverkoop zwemabonnementen voor Zwembad De Hooght kopen aan de kassa van het zwembad aan de Lange Tiendweg 12.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.