Wethouder Nieuwstraten met ziekteverlof

25 april 2012
Wethouder Nieuwstraten met ziekteverlof

PAPENDRECHT - Tot 1 september 2012 is wethouder Nieuwstraten met ziekteverlof vanwege de operatie aan zijn heup.

Zelf meldt hij hierover op zijn weblog:"Mijn inzet om het bestuurlijke werk te doen was en is groot, maar het is voor mij nu van belang om fysiek te herstellen. Na de operatie aan mijn heup, volgt op korte termijn een operatie aan mijn knie. Daarna ga ik revalideren, wat veel van mijn energie zal vragen. Ik heb de afgelopen tijd al van veel mensen gehoord hoe zij met mij meeleven. Dat doet mij erg goed: bedankt! Dat geeft mij ook de energie om vanaf 1 september of zoveel eerder als mogelijk weer met al mijn inzet aan het werk te gaan".

De portefeuilles van Nieuwstraten worden de komende tijd overgenomen door zijn collega-wethouders:

Wethouder R.T.A. Korteland: regio Drechtsteden, communicatie en interactieve participatie;
Wethouder C. Koppenol: regio Zuid-Holland Zuid;
Wethouder J.R. Reuwer-Verheij:  sociale zaken en ouderenbeleid;
Wethouder W.C. Scheurwater: stads- en dorpsvernieuwing en evenementenbeleid

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.