Ondanks de regen toch een geslaagde rommelmarkt Breitnerstraat

23 april 2012
Ondanks de regen toch een geslaagde rommelmarkt Breitnerstraat

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 21 april heeft de werkgroep Hendrik Breitnerstraat in Papendrecht haar tweede rommelmarkt gehouden. Door het slechte weer was de opkomst lager dan gehoopt, maar toch wisten belangstellenden en verzamelaars al heel vroeg de weg te vinden naar de H. Breitnerstraat. 

De werkgroep en vrijwilligers kunnen terugzien op een toch redelijk geslaagde dag die netto € 630,- heeft opgebracht. De opbrengst is in zijn geheel bestemd voor de nationale kinderstraatspeeldag die de werkgroep op woensdag 13 juni a.s. organiseert.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.