Van Wijngaarden Boys kampioen

23 april 2012
Van Wijngaarden Boys kampioen

PAPENDRECHT - De Van Wijngaarden Boys zijn kampioen. De “boys” van coach Henk van Wijngaarden (inmiddels 75 jaar) zijn na twee seizoenen droog gestaan te hebben weer kampioen geworden.

Uitgerekend Tegen Papendrecht 5 kon het laatste puntje binnen gehaald worden. Vorige week werd immers de nummer twee (Unitas ’30) verslagen die op drie punten stond. Papendrecht 5 moest er met 8-1 (5-0) aan geloven. Feest voor de boys van Henk!   

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.