VV Papendrecht Zondag verliest ook van HVV

23 april 2012
VV Papendrecht Zondag verliest ook van HVV

PAPENDRECHT - Op zondag 23 april speelde VV Papendrecht de thuiswedstrijd tegen HVV.Voor VV Papendrecht is deze wedstrijd zonder belang, aangezien de ploeg reeds is gedegradeerd. HVV heeft nog wel alle belang, aangezien het op de een-na-laatste plaats staat. Dit is in de beginfase te zien. HVV probeert Papendrecht onder druk te zetten en de aanval te zoeken. Het is echter Papendrecht wat al na 5 minuten de score opent.In tegenstelling tot andere wedstrijden is het nu in de eerste de beste kans wel raak. Robert Stout rondt deze aanval fraai af. HVV is even van slag en Papendrecht heeft het betere van het spel.In de 17e minuut is het na slordig balverlies op het middenveld HVV wat snel omschakelt en de diepte zoekt. Vrij voor doelman Karsten van de Velden heeft de HVV spits geen moeite de 1-1 binnen te schieten.  In de 19e minuut verschijnt de volgende mogelijkheid voor Papendrecht. Na een mooie aanval is het wederom Robbert Stout die goed in schiet, maar zijn schot spet uiteen op de vuisten van de HVV doelman. In de daarop volgende counter is het HVV wat een grote kans krijgt. Met de nadruk op krijgt. Een gewoon duel tussen een HVV spits en Giovanni Ada wordt door de scheidsrechter ten onrecht bestraft met een strafschop. Zo heeft HVV optimaal rendement uit z'n inspanningen met een 2-1 voorsprong. Hierna volgt een rommelige  fase in de wedstrijd met veel overtredingen en blessurebehandelingen. In de 38e minuut is er weer eens een goede aanval van Papendrecht, echter de afrondende kopbal van Halit is veel te slap om de doelman van HVV te verontrusten. Zo blijft het spelbeeld Papendrecht zoekt de aanval en HVV countert er met hun twee snelle spitsen luchtig op los. In de 41e minuut gevolgd door de volgende mogelijkheid die echter prima gestopt word door Karsten.  Hierna zoekt Papendrecht weer de aanval en eindigt een van richting verandert schot van Kelly Giessen recht in de handen van de HVV doelman. In de 45e minuut krijgt Papendrecht de volgende counter om z'n oren. Helaas kopt ook de HVV spits onvoldoende in en komt de ruststand met een 1-2 tussentand. De tweede helft start zoals het begin van de wedstrijd waarin HVV probeert de beslissing te forceren. Ze krijgen ook wat mogelijkheden, maar weten hieruit niet te scoren.  In de 50e minuut is er de eerste mogelijkheid voor Papendrecht de 2e helft. De inzet voor Robbert Stout is echter te zacht om het net te vinden.

 In de 58e minuut is het echter wel raak. Een prima voorzet van Halit wordt door invaller Robert Jan de Vos niet hard maar wel onhoudbaar in de uiterste hoek geschoven. In de 66e minuut is het echter alweer 2-3 door een eigen doelpunt van Rutger van der Kleij die een voorzet ongelukkig achter Karsten kopt. Hierna kabbelt het spel onder leiding van een zwakke spelleider zonder verdere kansen naar het einde van de wedstrijd. Wel is er in de 88e minuut nog de volgende misser van de arbitrage door een kopbal van Robbert Stout zuiver achter de lijn van Papendrecht niet goed te keuren. Zo verliest ook zijn voorlaatste thuiswedstrijd en grijpt HVV zijn laatste strohalm op nacompetitie voor behoud.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.