Hoge onderscheiding voor Opel Centrale

20 april 2012
Hoge onderscheiding voor Opel Centrale

DRECHTSTREEK - De Opel Centrale, met vestigingen in Papendrecht, Alblasserdam en Sliedrecht, heeft de felbegeerde Opel Chairman’s Award gewonnen, de hoogste onderscheiding voor een Opel-dealer. Dat heeft Opel Nederland bekendgemaakt. De prestigieuze award wordt elk jaar door GM Europe uitgereikt aan de allerbeste Opeldealers in Europa.

Met het uitreiken van de Opel Chairman’s Awards toont GM Europe zijn waardering voor de Opel-dealers die het merk met uitzonderlijk succes vertegenwoordigen. De beste Opeldealers van Europa worden geselecteerd op basis van een aantal criteria, waarbij de beoordeling door klanten centraal staat. Door het winnen van de Opel Chairman’s Award mag Opel Centrale zich een jaar lang ‘Lid van de GM Europe Chairman’s League 2012’ noemen.

Dianne ter Borg van Opel-dealer Opel Centrale zegt zeer vereerd te zijn met de prestigieuze onderscheiding. ‘Het is een titel waar we enorm veel waarde aan hechten, want het winnen van deze award is slechts weinigen gegund.’ Dat juist de ervaringen en de beoordelingen van de klanten een centrale rol spelen in de Opel Chairman’s Awardverkiezing, geeft het winnen van deze prijs extra cachet. ‘Waardering van de klant is de grootste erkenning die je als bedrijf kunt krijgen. Dat betekent dat wij het op het gebied van serviceverlening en klantvriendelijkheid goed doen.’

Volgens Dianne ter Borg verdient iedereen binnen haar organisatie een grote pluim. ‘Dit is natuurlijk niet het werk van een persoon. Daar is iedereen verantwoordelijk voor, van de verkopers in de showroom en de monteurs in de werkplaats tot de mensen van de administratie en de medewerkers in het magazijn. Zíj zijn het die onze klanten het gevoel geven dat ze worden gewaardeerd en zij zorgen ervoor dat de tevredenheid van onze klanten met betrekking tot ons product en onze dealerorganisatie goed is.

Onze focus is gericht op een optimale dienstverlening en het volledig voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. En dat is gelukt, zo mogen we concluderen uit het winnen van de Opel Chairman’s Award.

Voor Dianne ter Borg is de prestigieuze uitverkiezing een bevestiging van het feit dat Opel-dealer Opel Centrale hard aan de weg timmert. ‘Wij zijn een enthousiaste onderneming met een enorme passie voor auto’s en Opels in het bijzonder. Deze Opel Chairman’s Award stimuleert ons om er nog enthousiaster tegenaan te gaan.’

Het Opel Chairman’s Award-programma is een jaarlijkse Europese competitie die door GM Europe wordt georganiseerd en richt zich met name op de prestaties van Opeldealers op het gebied van verkoop, service en klantentevredenheid. De reden voor het instellen van deze competitie is om de tevredenheid van klanten met betrekking tot de producten van Opel en de dealerorganisatie te optimaliseren.

Voor meer informatie, zie www.opelcentrale.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.