Bomen ingepakt bij Hotel Apollo

20 april 2012 door Liesanne
Bomen ingepakt bij Hotel Apollo

PAPENDRECHT - De bomen op de parkeerplaats bij Hotel Apollo aan de Lange Tiendweg hebben een metamorfose ondergaan: ze zijn vrijwel helemaal ingepakt met een doorzichtig gaas.

Op deze wijze wordt er voorkomen dat vogels een nestje in de bomen gaan bouwen, want bomen met een nest mogen niet gekapt of verplaatst worden. En de bomen moeten binnenkort wijken voor de bouw van het nieuwe sportcentrum, dat over een paar maanden gestart gaat worden. 

Over een aantal maanden zullen Sporthal De Donck en het "oude" hotel dan ook gesloopt gaan worden, zodat de bouw kan starten.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.