Start werkzaamheden voor het nieuwe sportcentrum/hotel

11 maart 2010

PAPENDRECHT - Deze week is in opdracht van de gemeente Papendrecht gestart met de voorbereidende werkzaamheden in de omgeving waar onder meer een nieuw sportcentrum en hotel komt. Het werk, dat bestaat uit baggeren en dempen van de waterpartij op de hoek Veerweg/ Burgemeester Keijzerweg, vindt nu plaats, zodat volgens planning in de tweede helft van 2010 kan worden gestart met de bouw van het hotel annex congrescentrum In de watergang zijn beschermde diersoorten (de bittervoorn en de kleine modderkruiper) aangetroffen.

De beschermde diersoorten worden conform de richtlijnen van de Flora- en faunawet weggevangen en overgezet in de naastgelegen watergang. De watergang wordt ter hoogte van het hotel tot aan de Lange Tiendweg gedempt. De bagger die vrijkomt uit de watergang wordt tijdelijk in de grasberm langs de Veerweg en de Burgemeester Keijzerweg uitgespreid. Na het indrogen van de bagger worden de grond gebruikt in het werkterrein. Wie vragen heeft over de uitvoering van de werkzaamheden, kan contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 078 en vragen naar de afdeling Groot Onderhoud. Voor algemene vragen over het sportcentrum kunt u via hetzelfde telefoonnummer contact opnemen met projectleider Joop Warner. Kijk voor meer informatie over het nieuwe sportcentrum/hotel, voorgeschiedenis en beeldmateriaal op www.papendrecht.nl/sportcentrum

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.