Flush '72 viert 40-jarig jubileum

18 april 2012
Flush '72 viert 40-jarig jubileum

PAPENDRECHT - Niet alleen handbalvereniging DES'72 viert deze maand hun 40-jarig bestaan, maar ook basketbalvereniging Flush'72.

De vereniging gaat dit vieren op 28 april met o.a. toernooien van jong tot oud, een heerlijke lunch en in de avond een gezellige BBQ voor leden en oudleden in en rond sporthal De Donck aan de Lange Tiendweg.

Daarna is er een kinderdisco (20:00 - 21:00) met aansluitend een feest voor (oud)-leden.

Als onderdeel van het feest zal er ook een loterij worden georganiseerd. De vereniging roept op om  leuke materialen (spulletjes of bijvoorbeeld DE bonnen) die over zijn te schenken aan de loterij. Ook bedrijven die hun steentje willen bijdragen en kado bonnen of andere leuke kado's ter beschikking willen stellen, zijn zeer welkom.

Voor meer informatie, zie www.flush72.nl

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.