Flush viert 35 jarig bestaan

10 mei 2007

PAPENDRECHT – Dit jaar is het alweer 35 jaar geleden dat basketbalvereniging Flush’72 werd opgericht. Deze mijlpaal wil de vereniging niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het weekend van 11 en 12 mei 2007 zullen ze flink uitpakken met allerlei leuke activiteiten.

Het programma voor dit weekend ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

Vrijdag-avond 11 mei
Receptie voor (oudere) leden en oud-leden, ontvangst met champagne en een loterij. Het doel van deze avond is een gezellig weerzien van ‘oude bekenden’ en wat inkomsten voor de verenigingskas vergaren door de verkoop van loten.

Zaterdag 12 mei
Om te beginnen een spetterend programma voor onze mini’s, met een leuke (en lekkere) afsluiting. In de middag organiseren Flush’72 een actief, competitief en uitdagend programma voor alle andere leden. Vervolgens kan iedereen aanschuiven bij een geweldige barbecue. En word er afgesloten met een knallend eind feest later op de avond. Alles vindt plaats in- of rond sporthal De Donck.

Bij deze willen we u van harte uitnodigen om vrijdag 11 mei vanaf 20:00 uur in De Donck herinneringen op te halen met oude bekenden en een hele gezellige avond met allemaal basketbal liefhebbers door te brengen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.