JOP aan Willem Dreeslaan weer terug geplaatst

17 april 2012
JOP aan Willem Dreeslaan weer terug geplaatst

PAPENDRECHT - De Gemeente Papendrecht heeft een fraaie plek gerealiseerd voor de Jongeren Ontmoetingspek (JOP) onder de N3.

De container die er al langere tijd aanwezig was heeft een nieuwe laklaag gehad en vanaf de stoep is er een wandelpad naar de JOP gecreëerd waardoor de JOP goed bereikbaar is voor jongeren vanuit Middenpolder en De Kooi.

Naast het wandelpad is ook een nieuwe groenstrook aangebracht, dus de JOP is klaar voor het nieuwe hangseizoen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.