Bediende pomp op zaterdag terug bij Shell

16 april 2012
Bediende pomp op zaterdag terug bij Shell

DRECHTSTEDEN - Shell introduceert dit weekend Servicetanken op zaterdag. Hiermee keert de bediende benzinepomp terug. Uit onderzoek van Shell is namelijk gebleken dat veel automobilisten meer service willen. Het is immers heel plezierig als iemand anders af en toe voor je tankt. Tijdens deze ‘Service Zaterdag’ nemen speciaal opgeleide medewerkers de klant het tanken uit handen, en maken - net als vroeger - ook de voorruit schoon. Ze controleren desgewenst ook het oliepeil en de ruitenwisservloeistof. Dit is zonder extra kosten en verplichtingen.

 ‘Shell biedt als eerste landelijk opererende benzinemaatschappij Servicetanken aan, te beginnen op de zaterdag. Dat is immers voor veel mensen een drukke dag, maar je wilt tegelijk ook rustig van je weekend kunnen genieten. Daarom wordt wat extra gemak ongetwijfeld op prijs gesteld’, aldus Linda van Schaik, General Manager Retail Benelux & France.

De ‘Service Zaterdag’ wordt verzorgd door de vaste medewerkers van het tankstation. Shell verwacht dat die herkenbaarheid bijdraagt aan het vertrouwen van de automobilist. Van Schaik: ‘De consument is zo’n persoonlijke service tegenwoordig niet meer gewend, we verheugen ons erop de klant hiermee blij te verrassen.’

In Duitsland en enkele Scandinavische landen is het Servicetanken inmiddels al een groot succes. Ook in Nederland is de proef geslaagd en wordt ‘Service Zaterdag’ nu nationaal uitgerold. Klanten worden door het hele land op zaterdag persoonlijk geholpen aan de pomp, van Leeuwarden tot Barendrecht, van Amsterdam tot Zevenbergen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.