Geslaagde sport- en spelmiddag op Het Eiland

16 april 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT - Op het boomstammenveldje nabij het Slobbengors organiseerde Wijkplatform Westpolder / Het Eiland samen met een groep enthousiaste wijkbewoners op zaterdag 14 april een gezellige sport- en spelmiddag. 

Voor de kinderen was er van alles te beleven, zo konden ze in een bal over het water lopen, meedoen aan een Zumbales, voetballen, snoephappen, zaklopen of lekker smullen van gratis poffertjes.

Het was een zeer geslaagde middag voor de kinderen, wijkbewoners vertelde dat ze dit initiatief een warm hart toedragen en hopen dat het een jaarlijks terugkerend evenement gaat worden.


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.