Aanmelden voor achtste gedichtenwedstrijd

16 april 2012 door Josette Huisman
Aanmelden voor achtste gedichtenwedstrijd

PAPENDRECHT - Voor de achtste keer organiseert de sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht de gedichtenwedstrijd. Er is, in tegenstelling tot voorgaande jaren, slechts één categorie: 16 jaar en ouder. Het thema is, vergelijkbaar met het thema van de boekenweek, ‘vriendschap’. Er is een eerste, tweede en derde prijs te behalen, respectievelijk een irisbon van 40, 30 en 20 euro.

De gedichten dienen uiterlijk woensdag 9 mei in het bezit te zijn van Frans Spaanstra. Ze kunnen per e-mail (spaanstra@telfort.nl) of per post (Larikshof 3, 3355 RD Papendrecht) worden toegestuurd.

Zoals gebruikelijk vindt de prijsuitreiking plaats in Bibliotheek Papendrecht, op woensdag 6 juni a.s. Aanvang is 20.00 uur; vanaf 19.30 uur is de bibliotheek open. De sectie Letteren hoopt dat het enthousiasme voor de gedichtenwedstrijd weer net zo groot zal zijn als de voorgaande jaren.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.