Fietsster gewond

15 april 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 74-jarige vrouw uit Papendrecht is op 14 april rond 13.10 uur gewond geraakt toen ze op de Weteringsingel ter hoogte van de Muilwijckstraat ten val kwam. Een fietser uit Papendrecht reed daar op dat moment en schrok van een aankomende auto.

De fietser week uit en raakte daarbij de vrouw bij haar achterwiel, waardoor ze ten val kwam. De vrouw raakte buiten kennis en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Het is onbekend hoe het met haar is.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.