Electra huisje beklad met bijbeltekst

11 april 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT - De laatste tijd worden in Alblasserdam en omgeving bankjes of borden beklad met teksten uit de bijbel. Vandaag is langs de Parallelweg tussen Papendrecht en Sliedrecht ook een soortgelijke tekst aangetroffen. Wie er achter deze tekst zit is niet bekend. 

Niet alleen in seculiere kringen, maar ook in christelijke kringen wordt met afkeuring gereageerd op dit soort acties, omdat dit wettelijk niet is toegestaan. 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.