Bekerfinalist Heracles logeert rond bekerfinale in Papendrecht

07 april 2012
Bekerfinalist Heracles logeert rond bekerfinale in Papendrecht

PAPENDRECHT - Op zondag 8 april speelt Heracles de bekerfinale tegen PSV in een volle Kuip in Rotterdam.

Omdat de hotels in Rotterdam en omgeving tijdens het Paasweekend vol zitten, heeft de selectie van voetbalvereniging Heracles ervoor gekozen om kamers in het Apollo Hotel aan de Lange Tiendweg in Papendrecht te boeken.

Zo krijgt de landelijke bekerfinale toch nog een Papendrechts tintje!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.