Inrichtingsvoorstel erasmusplein aangepast

26 april 2004

PAPENDRECHT - Het college van burgemeester en wethouders heeft naar aanleiding van opmerkingen op de recente informatieavond over de komst van supermarkt Lidl aan het Erasmusplein het inrichtingvoorstel aangepast.

In het nieuwe voorstel, dat met Lidl is besproken, zijn extra parkeerplaatsen opgenomen op het plein zelf en in de Pieter Langendijkstraat, ter hoogte van de aansluiting met het Erasmusplein. De bomen en het overige groen op het Erasmusplein blijven gehandhaafd - naar aanleiding van opmerkingen van een groot deel van de aanwezigen op de informatieavond.


Over de bevoorradingsroute van Lidl is inmiddels overeenstemming bereikt. Deze loopt via de Vondellaan over de Pieter Langendijkstraat, via de Van Baerlestraat naar de Marnixstraat. De noodzakelijke, infrastructurele aanpassingen in dit kader worden op korte termijn verricht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.