Onderzoek naar alternatieve invulling pand Erasmusplein

28 januari 2010

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht studeert op een alternatieve invulling van het woon-/winkelcomplex aan het Erasmusplein, waarin tot voor kort onder meer supermarkt Lidl was gehuisvest. Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met een onderzoek naar het onderbrengen van een centrum met ‘kantoorachtige functies’ voor (door)startende ondernemers. Bij het onderzoek wordt het Bedrijvencentrum met vestigingen in Dordrecht en Sliedrecht worden betrokken. Het Bedrijvencentrum is een stichting met als doel de bedrijfsactiviteit in de regio te vergroten door jonge bedrijven nieuwe kansen te geven.

Het is nog niet bekend wanneer het onderzoek is afgerond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.