Geslaagd zwemfestijn Woonkracht10 en wijkcentrum Bij Bosshardt

18 oktober 2011
Geslaagd zwemfestijn Woonkracht10 en wijkcentrum Bij Bosshardt

PAPENDRECHT - Op maandag 17 oktober organiseerde Woonkracht10 in samenwerking met de medewerkers en vrijwilligers van wijkcentrum Bij Bosshardt een zwemmiddag voor de jeugd in zwembad de Hoogt in Papendrecht. De kinderen hadden dit Woonkracht10 zwemfeest nog tegoed omdat het in de zomer vakantie door slecht weer niet door kon gaan.

Vandaag was het zover en sprongen 35 kinderen in een heerlijk verwarmd zwembad en maakte er een spetterend zwemfeest van. De organisatie bedankt de medewerkers van zwembad de Hoogt voor de geboden hulp.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.