Woonkracht10 zet vrijwilligers in het zonnetje

20 maart 2012
Woonkracht10 zet vrijwilligers in het zonnetje

PAPENDRECHT - Tijdens NL DOET heeft woningcorporatie Woonkracht10 alle vrijwilligers in het zonnetje gezet door ze te verrassen met een bloemetje. NL DOET is de grootste vrijwilligersactie van ons land, waarbij mensen in het hele land de handen uit de mouwen steken voor maatschappelijke organisaties, zoals Woonkracht10.

 
Woonkracht10 werkt in wijken of buurten veel samen met andere maatschappelijke organistaties. De medewerkers Leefbaarheid van Woonkracht10 gingen tijdens NL DOET op pad om alle vrijwilligers van deze organisaties in het zonnetje te zetten. Met een mooie bos bloemen werden de vrijwilligers persoonlijk bedankt voor hun betrokkenheid en inzet om de buurten en wijken van Woonkracht10 beter te maken!
 
Ben Meijering, voorzitter bestuur van Woonkracht10, vertelt; " Ons doel is mensen comfortabel te laten wonen tegen een redelijke prijs. Comfortabel wonen betekent meer dan alleen een dak boven je hoofd. We willen dat je je thuis voelt in je eigen huis, je straat of buurt. Om die reden organiseren we jaarlijks verschillende activiteiten onder de noemer ´Doe Mee´. Tijdens deze activiteiten werken we samen met bewoners en maatschappelijke organisaties aan leefbare, veilige en sociale wijken en buurten. Onmisbaar in onze gezamenlijke prestaties is de inzet en betrokkenheid van vrijwilligers. Hiermee staan of vallen onze activiteiten en daarom verdienen deze mensen het om eens extra in het zonnetje gezet te worden!”
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.