Boskalis genomineerd voor Kon. Willem I Prijs

04 april 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT - Dinsdagochtend 3 april heeft Generaal b.d. Dick Berlijn, bestuurslid van de Koning Willem I Stichting, middels het luiden van de gong de handelsdag geopend van de NYSE Euronext te Amsterdam. De gongslag is tevens het startsein van de bekendmaking van de negen genomineerden van de Koning Willem I Stichting. 

Gisteren bezocht drs. Gert van der Houwen, secretaris van de Koning Willem I Stichting, de zes genomineerden van de Koning Willem I Prijs (categorie Groot Bedrijf en categorie MKB) om de organisaties persoonlijk op de hoogte te brengen van deze prestigieuze nominatie. Een van de genomineerde bedrijven is de Papendrechtse onderneming Boskalis Westminster.

Op dinsdag 8 mei 2012 vindt de feestelijke uitreiking van de prestigieuze ondernemingsprijzen plaats op de Floriade.

Over de Koning Willem I Stichting De Koning Willem I Prijs wordt tweejaarlijks toegekend door de Koning Willem I Stichting, met actieve steun van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie. De Stichting is in 1958 in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven gelieerde organisaties en De Nederlandsche Bank. Sinds 1958 kent de Stichting de prijs toe. Dit jaar konden bedrijven zich ook inschrijven voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap is de natuurlijke opvolger van het Ei van Columbus. De Plaquette wordt toegekend met actieve steun van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

De Stichting heeft als doelstelling de nationale economie van nieuwe impulsen te voorzien en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. In het bestuur zijn o.a. vertegenwoordigd: De Nederlandsche Bank N.V., Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie, VNO-NCW, MKB-Nederland, NIVE, Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid en Handel, Instituut Nederlandse Kwaliteit, TNO, Kamer van Koophandel Nederland en Koninklijk Instituut van Ingenieurs, De Nederlandse Staatsloterij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.