AV Passaat gaat de lucht in

02 april 2012 door Liesanne
AV Passaat gaat de lucht in

PAPENDRECHT / DORDRECHT - De onderhoudscommissie van Atletiekvereniging Passaat zag zich de afgelopen week geplaatst voor een nog niet eerder ervaren uitdaging. Op een hoogte van 10 meter moest een losgeschoten katrol met verschillende hijslijnen aan de buitenzijde van de discuskooi herbevestigd worden. Het internationaal opererende Hoogwerker verhuurbedrijf RIWAL uit Dordrecht bood op korte termijn uitkomst door een hoogwerker ter beschikking te stellen voor deze weliswaar kleine reparatie op een onmogelijke plaats.

Accountmanager Peter Bisdom van RIWAL die zelf deelneemt aan de 21e voorjaarsloopgroep van Passaat: “Als je ziet hoeveel mensen binnen deze vereniging zich vrijwillig inzetten om tegen minimale kosten het Passaatbedrijf te laten draaien dan is het voor ons binnen RIWAL een klein gebaar om een hoogwerker ter beschikking te stellen om deze op zich kleine repartie in eigen beheer te laten uitvoeren”.

Jeroen Janssen van de Technische Commissie is met deze geste uitermate in zijn nopjes: “Door het gebaar van RIWAL kunnen we de werpnummers van de openingswedstrijd van 31 maart gewoon door laten gaan. Wij zijn dik en dik tevreden met deze hulp”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.