VV Papendrecht Zondag verliest geflatteerd van VELO

02 april 2012
VV Papendrecht Zondag verliest geflatteerd van VELO

PAPENDRECHT - Op zondag 1 april speelde VV Papendrecht een thuiswedstrijd tegen VELO uit Wateringen, dat met 3-0 werd verloren.

Dat het verlies geflatteerd was omdat Papendrecht zich in grote delen van de wedstrijd gelijkwaardig toonde aan de Wateringse middenmoter, was een waarheid als een koe. Het grote verschil tussen beide teams zat hem vooral in de afrondende kwaliteiten. VELO kreeg vier kansen om te scoren en benutte er daarvan drie.

Papendrecht op zijn beurt deed zijn best, maar miste elke vorm van effectiviteit. Nadat de ijverige en goed spelende Papendrecht-aanvaller Halit Ayvaz enkele kansen gemist had sloeg VELO in de 18e minuut voor de eerste maal toe via een rake kopbal bij de tweede paal. Aan de deze treffer ging een forse dekkingsfout vooraf. Diep in de twee helft viel de tweede Wateringse treffer. Ook nu zag de Papendrecht-defensie er niet goed uit. Doelpunt nummer drie viel twee minuten voor tijd.
 
Papendrecht wacht komend weekeinde een zwaar dubbelprogramma. Zaterdag werkt men vanaf 15.00 uur thuis de resterende 39 minuten van het duel met FC Boshuizen af (stand 1-0), Paasmaandag volgt de uitbeurt bij Neptunus in Rotterdam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.