Gezellig en druk bezocht kerstdiner Bij Bosshardt

16 december 2011
Gezellig en druk bezocht kerstdiner Bij Bosshardt

PAPENDRECHT - Woensdag 14 december organiseerde Pieter en Nelleke van den Berg het jaarlijkse kerstdiner in wijkcentrum bij Bosshardt in Papendrecht. Samen met Wijkalliantie Nederland, verschillende Papendrechtse ondernemers, Woonkracht10 en niet te vergeten de steun van vele vrijwilligers waren ze in staat om ook dit jaar weer het kerstdiner te realiseren voor mensen die behoefte hebben aan wat gezelligheid in deze donkere dagen.

Meer dan 60 mensen van jong tot oud hebben genoten van een heerlijke Hollandse maaltijd en een muzikaal optreden van zanger Maurice Schaap. Er waren dit jaar zoveel aanmeldingen dat er niet voor iedereen ruimte was en sommige mensen helaas teleurgesteld moesten worden. Om dit volgend jaar te voorkomen is er gisteren direct besloten om in 2012 twee avonden te organiseren. 
 
Voorafgaand aan het diner was er voor de kinderen een knutselmiddag. Naast knutselen konden ze zich ook gratis laten schminken door SKK Producties, spelletjes spelen of lekker buiten een potje voetballen. Ook hebben de kinderen kerstballen beschreven met een eigen persoonlijke tekst, deze ballen zijn in een wens boom gehangen en worden op tweede kerstdag uitgedeeld aan de bezoekers van de Kerst-in.
 
Pieter en Nelleke willen alle bedrijven en vrijwilligers die hebben meegeholpen bedanken zonder hen zou het niet mogelijk zijn om dergelijke projecten te realiseren.
 
 
Foto’s: Pieter van den Berg
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.