Opening Clubhuis PTC Papendrecht

26 maart 2012 door Liesanne
Opening Clubhuis PTC Papendrecht

PAPENDRECHT - Vrijdag 23 maart is het vernieuwde Clubhuis van tennisvereniging PTC Papendrecht onder grote belangstelling heropend.

Dankzij de inspanning van vele leden, trouwe vrijwilligers en diverse gulle sponsors heeft het clubhuis in een zeer kort tijdsbestek een ware metamorfose ondergaan.

De verbouwing is precies op tijd klaar voor de start van het tennisseizoen dat op 31maart begint met de Open Tennisdagen en de Papendrechtse Kampioenschappen. Iedereen is dan van harte welkom op het tennispark om naar een aantal leuke tennispartijen te kijken en wellicht ook zelf een balletje te slaan. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.