Drie keer winst voor Olympia

26 maart 2012 door Liesanne
Drie keer winst voor Olympia

PAPENDRECHT - Drie teams van gymnastiekvereniging Olympia kwamen zaterdag in actie in het Rayon Turn Toernooi. De jeugd A, de jeugd B en de senioren B wisten alle drie hun poulewedstrijd te winnen. Voor de turnsters van jeugd A die wonnen van een jong team van O&O Zwijndrecht betekent dit dat zij een finaleplaats hebben verdiend. De finale van het Rayon Turn Toernooi is op zaterdag 2 juni in Giessen.

Ook de jeugd B won de laatste poulewedstrijd tegen GVM Meerkerk. Op brug en mat werd prima geturnd. In de individuele uitslag waren de eerste vier plaatsen voor Olympia: Noa van Dijk turnde een goede wedstrijd en werd 1e met 52.60 punten, gevolgd door Elise Vonk, Vera Nederhof en Mayara van Eldik. Het is nog even afwachten of dit team de finale haalt. Dit hangt af van de overige teams in deze poule.

Aan het eind van de dag kwamen de senioren B in actie tegen K&V Nieuw-Lekkerland. Esther v.d. Giessen is jammer genoeg nog geblesseerd en turnde niet mee. Na een snelle wedstrijd bleek Olympia de wedstrijd gewonnen te hebben met 8 punten verschil en dat ondanks aardig wat vallen van de evenwichtsbalk. Op vloer en brug maakten de Papendrechtse turnsters het verschil. Kirsten Kuntz werd 1e met 44,60 en Jessy Howe eindigde op een gedeelde 3e plaats met 41,80. Aanstaande zaterdag turnen de meiden tegen de Zilvermeeuw uit Sleeuwijk.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.