Geslaagd voor Jeugd Eerste Hulp A

23 maart 2012 door Ad van Herk
Geslaagd voor Jeugd Eerste Hulp A

PAPENDRECHT - Feest op de Oranje-Nassauschool uit Papendrecht, want op vrijdag 23 maart mochten de kinderen uit groep 8 een officieel Jeugd Eerste Hulp A certificaat in ontvangst nemen. Uiteraard wel nadat zij eerst hadden laten zien dat zij voldoende beschikten over de theorie en de praktische vaardigheden die noodzakelijk zijn.

Het was wel spannend allemaal, zeker ook omdat er een officieel team van examinatoren aanwezig was, gehuld in kleding van het Rode Kruis. De meesters en juffen zijn erg trots op de kinderen van groep 8.
Sinds het najaar van 2011 heeft de groep hun praktijklessen gekregen van juf Elly. Zij is verbonden aan Rode Kruis Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.