Tegen vangrail op rijksweg bij Papendrecht

23 maart 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een auto is tegen de vangrail naast de rijksweg A15 bij Papendrecht gebotst. De 20-jarige bestuurster uit Alblasserdam vertelde dat zij schrok van een ander voertuig dat links van haar reed. Deze auto sneed haar af en de vrouw moest uitwijken. Hierbij had ze haar auto niet meer onder controle en deze belandde tegen de vangrail. Gelukkig raakte zij niet gewond. Het voertuig dat de vrouw afsneed is doorgereden. Het ongeval gebeurde op donderdagavond 22 maart 2012.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.