Leerlingen van de Prins Florisschool helpen mee met het planten van 39 bomen

22 maart 2012 door Liesanne
Leerlingen van de Prins Florisschool helpen mee met het planten van 39 bomen

PAPENDRECHT - Woensdag 21 maart was de Nationale Boomplantdag. Nadat wethouder Kees Koppenol om 11.00 uur de eerste schep grond heeft gestort, startte leerlingen van groep 7 van de Prins Florisschool met het planten van 39 bomen bij het Cruyff Court aan de Oostkil in Papendrecht.

Medewerkers van het gemeentelijk wijkonderhoud maakte vervolgens de omvangrijke klus af.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.