Brand bij Haas Service

21 maart 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT - Bij installatie- en loodgietersbedrijf Haas Service aan De Biezen heeft woensdagnacht 21 maart een forse brand gewoed. Even na middernacht werd het vuur ontdekt doordat het automatische brand- en inbraakalarm afging. 

Nog voor de aankomst van de brandweer werd er al opgeschaald naar een middelbrand. Eenmaal ter plaatse had de brandweer het vuur snel onder controle.

Het pand heeft forse schade opgelopen en mogelijk is er sprake van brandstichting. Nader onderzoek van de politie zal dit moeten uitwijzen.
 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.