VVHP houdt EHBO avond voor honden

19 maart 2012 door Liesanne
VVHP houdt EHBO avond voor honden

PAPENDRECHT - De Vereniging van Hondenbezitters Papendrecht (VVHP) heeft de afgelopen donderdag een EHBO workshop gehouden. 

Het was een leerzame avond met vele honden en baasjes die veel informatie kregen en er werden veel vragen gesteld. Daar er veel animo voor was, heeft de VVHP besloten deze avond later in het jaar nogmaals te organiseren, zodat er nog meer baasjes geholpen kunnen worden om eerste hulp te kunnen bieden bij hun viervoeter. 

Ook werd er deze avond besproken dat men niet van alles moet uit gaan proberen, maar er is ook duidelijk gemaakt wanneer er de dierenarts ingeschakeld moet worden en wanneer men het zelf kan oplossen. 

Deze avond werd georganiseerd voor leden en oud-leden van de vereniging. Alle deelnemers gingen na afloop naar huis met een klein EHBO boxje, een informatie placemats van honden dit alles werd aangeboden door de sponsor Prins. Ook zorgde deze sponsor ervoor dat de vereniging deze EHBO workshop kon geven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.