Speciale radio uitzending Interval

15 maart 2012

PAPENDRECHT - Zaterdag 24 maart a.s. zal er een speciale versie van het radioprogramma SMIT XL uitgezonden worden op Papendrecht FM (1.05 fm). Tussen 14.00 en 15.00 uur staat deze editie helemaal in het teken van de vervolgzangworkshop van jeugdcentrum Interval.

Het radioprogramma is de afsluiting van deze workshop. De deelnemende meiden (Lois,Floortje,Chantal en Nayanne) zullen in dat kader geïnterviewd worden door presentator Jan Smit. Na het interview zullen de dames ook nog een live-optreden doen (wat dus in heel Papendrecht en omstreken te beluisteren is). Na de zomer starten er (bij voldoende animo) weer nieuwe zangworkshops in jeugdcentrum Interval. Voor info/aanmelden kunt U bellen ; 078-7708165 (Hannelore van Hamburg) of het inschrijfformulier op de site invullen ; www.intervalpapendrecht.nl 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.