Ludieke actie levert 2,500 euro op voor Stichting Traveling Light

14 maart 2012
Ludieke actie levert 2,500 euro op voor Stichting Traveling Light

PAPENDRECHT - De Papendrechtse stichting Traveling Light kondigde onlangs op haar weblog aan dat voorzitter Jan Verschoor zijn paardestaart af zou laten knippen als er duizend euro zou binnenkomen voor een project in de Oekraine. Langzaam maar zeker begonnen de giften binnen te druppelen. Het kwam als een grote verrassing dat de collecte die werd opgehaald in Christengemeente De Hoeksteen te Etten Leur volledig ten bate van dit project kwam. Na de kerkdienst werd Jan ter plekke onder handen genomen door kapper Rene van Alphen van Acoli Elite in Breda. De ludieke actie bracht in totaal 2,500 euro op. Het bedrag zal worden gebruikt voor de sponsoring van een conferentie in Kiev, georganiseerd door Teen Challenge Oekraine. Teen Challenge is een Christelijke organisatie die zich richt op rehabilitatie van mensen met verslavingsproblemen. In de Oekraine bevinden zich diverse koffiehuizen, opvangcentra en ook een kinderhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.