Jeugd van PKC gaat voor het Nederlands Kampioenschap

14 maart 2012

PAPENDRECHT - PKC is trots dat de jeugd van PKC zich tijdens de diverse Nederlandse Kampioenschappen van zich laat horen. 24 maart wordt voor de trouwe supportersaanhang van PKC een drukke dag. In Enschede strijden onze youngsters van de D1 om de titel Kampioen van Nederland. Ze zijn iets ouder maar niet minder talentvol, PKC C1, zij gaan in Roermond de strijd aan met hun leeftijdgenoten om Kampioen van Nederland te worden In Goes gaat PKC B1 haar uiterste best doen om de titel mee naar Papendrecht te nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.