Alcomobilist in Papendrecht aangehouden

11 maart 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een  49-jarige automobilist uit Sliedrecht is op 11 maart om 01.10 uur op de Ketelweg aangehouden. Vermoedelijk was de man met zijn auto uit de bocht gevlogen, waarbij hij in de berm tegen een zgn schakelkast tot stilstand kwam. De man bleek veel teveel gedronken te hebben en kon zijn rijbewijs inleveren. De schakelkast en de auto raakte beschadigd, de automobilist zelf bleef ongedeerd. Na zijn verhoor is hij heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.