Flinke aanrijding op kruising N3 - A15

07 maart 2012 door Liesanne
Flinke aanrijding op kruising N3 - A15

PAPENDRECHT - Op woensdagmiddag 7 maart heeft er op de kruising van de N214, de N3 en A15 ter hoogte van Papendrecht een aanrijding plaats gevonden tussen 2 vrachtauto’s en een personen auto. 

Omdat de situatie er ernstig uitzag werden veel hulpdiensten opgeroepen, uiteindelijk viel het nog mee en zijn er geen gewonden gevallen. 

Een van de vrachtwagenchauffeurs is wel ter controle naar het ziekenhuis gebracht, de andere chauffeur van de vrachtwagen en de automobilist bleven ongedeerd. De toedracht van het ongeval is nog niet duidelijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.