Multivlaai bestaat 25 jaar

05 maart 2012
Multivlaai bestaat 25 jaar

PAPENDRECHT - Multivlaai Nederland bestaat 25 jaar en dat wordt feestelijk gevierd. Peter Visser van de Papendrechtse Multivlaai-vestiging trakteerde vele Papendrechtse bedrijven op een gratis vlaai. Zo bracht hij ook een verrassingsbezoek aan de redactie van Papendrecht.net op het bedrijventerrein Nieuwland Parc en bracht hij een heerlijke Limburgse vlaai mee.

Peter Visser is samen met zijn compagnon John den Uijl eigenaar van de Papendrechtse vestiging en daarnaast ook eigenaar van een Multivlaai-vestiging in Sliedrecht en Rotterdam-Zuid. In september 2012 bestaat de Papendrechtse vestiging op winkelcentrum De Meent 5 jaar, dus dan is het tijd voor een nieuw feestje!

Voor meer informatie, zie de website van Multivlaai Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.